Thursday, July 14, 2011

With all my love



Hari ni menu utk anakanda ialah nasi goreng telur untuk breakfast & untuk lunch taugeh masak lemak putih + kentang-ayam goreng sos tiram..yummy..(hehe,suke je men 'yummy'kan masakan sendiri..)
Kalau ikutkan penat mmg tak larat..tapi sbb mahukan yang terbaik untuk anak2, semua nya kene ditempuhi..
Dah jd rutin every nite sblm tido setkan timer utk masak nasi..and pg2 bgn utk masak bekalan anak2..
Penah juga dgr kwn2 yg anta anak ke umah bbsitter/taska tak bg bekal ape2..sbb smua disediakan..umm,bagus la tak penat tp another side mungkin ada keburukan dan kelemahan nya..
Biar la penat sedikit agar hasilnya kemudian hari menguntungkan..masakan ibu diiringi selawat dan lafaz bismillah,doa dititip agar putera puteri syg sihat sentiasa,jauh dari segala penyakit yg berbahaya dan perkara yang merosakkan mereka..jauh dari kejahatan dan tipu daya syaitan yang direjam..jauh dari org2 yg ingin berbuat kejahatan secara zahir dan batin..
Amin Ya Allah..
With all my love..only for both of u dina&umar

posted from Bloggeroid

2 komen:

misskandorian said...

i'm touched dear...

IrdinaZareef said...

heheh...motivasikan diri sebenarnye...