Friday, September 17, 2010

biler irdina moody

video

Tuesday, September 7, 2010

malas lagikkk

again...dah jd mcm blog dl..blog ni pn dah lame bersawang..dah nak raya ni br la nk jenguk balek..bersihkan sawang2...heheh...
ketidaksempatan masa menyebabkan daku tidak meng'update' blog ni....(eypp...ape da...sepuluh blog baru pn jd cmni gak nanti...heheh)
hari ni genap umur 29 tahun...setahun je lg..masuk la title 30-an...hehe...dah tua dah...anak pn dah dua..kjap je mase berlalu...x lame lg...dah makin tua...lps tu dok umah je la..tunggu anak2balek...(kalau la anak2 sayang ibu dia lagi)...huhu...."jgn lupe kn ibu ye syg...jgn tinggalkan ibu..."(sob...sob...)...
insyaAllah anak2 ibu x cmtu...moga jd anak yg berjaya...anak yg baek...anak yang soleh dan solehah....amiiiinnnn...
dalam mood-mood raya ni...tulat nak raya dah...sume yg ade kat ofis ni...dah x mcm dok ofis...heheh...yg jahit manik nye...yg main game nye...yang berFB nye...heheh...mcm2...
ape pn...wahai staf-staf aset kesayanganku...23 hb ni...(lps raye yer)...ade mesy jwtnkuase...siapkn report ye....heheh....ape pun..slamat hari raya...maaf zahir batin