Thursday, December 22, 2011

Tandem stroller

Stroller baru Dina & Umar
Adek makin besar, Dina pun makin besar...tapi ibu lebih suka membawa mereka jalan-jalan naek stroller...tak sia-sia keputusan ibu setelah dapat persetujuan ayah untuk membelikan kalian stroller baru...senang dan mudah untuk kawal Dina & Umar...juga senang untuk kalian berehat...

walaupun stroller my dear ini agak berat...tp masih ringan berbanding jogger stroller sweet cherry dulu...stroller itu juga masih ada...untuk digunakan di lokasi-lokasi terpilih je...

Eksperimen pertama menggunakan stroller ini ialah ketika di Zoo Negara...betul-betul berbaloi untuk membeli nya...ibu tak perlu lagi dukung Dina yang dah penat berjalan..ayah pun mudah nak melayan hobinya...ambil gambar...cuma cabaran nya ketika mahu ke sangkar apes&orang utan...ibu dan ayah terpaksa tolak stroller bersama-sama mendaki bukit...dengan beban kira-kira 30 kg...pergkh...macam nak tercabut tulang-temulang....heheheh

Kami akan gunakan stroller ini selagi boleh dan kami lega bila tahu Dina serta Umar sangat selesa menggunakan stroller ini....

Apa sahaja untuk keselesaan Dina&Umar, ibu dan ayah akan usahakan...InsyaAllah...

Best nye dapat duduk je....

"Macam naek train la ibu...."

Best...best...
posted from Bloggeroid

2 komen:

Anonymous said...

Assalam Puan..nak tanya boleh.. stroller mcm ni brape ringgit? dan sesuai tak untuk bayi kembar baru lahir utk baring? tq :)

sofie khairul said...

Salam..stroller yang ni brand my dear..dlm 3++..utk baby baru lahir boleh juga..tp kene add on tilam / alas supaya baby tak menggelongsor..